13 X Waarom ik dol ben op onze huis

 

Ik ben echt dol op m’n huis en ik moet mij inhouden om niet heel veel foto’s van mijn huis te spammen op Instagram. De laatste jaren is m’n interesse voor wonen, interieur en alles wat daarbij komt kijken alleen maar groter geworden. Ik heb heel wat items in huis en ik kan er iedere maand wel weer iets bijkopen. Ik ben nog steeds heel erg blij dat wij vorig jaar dit huis hebben gekocht en wij het op deze manier hebben ingericht. Ik ben vooral verliefd op m’n woonkamer, omdat wij daar ook de meeste energie in hebben gestoken, want daar ben je toch het meest. Ik zit bijvoorbeeld heel erg graan aan de tafel, sta graag in de keuken en zit (of lig) graag een serie te kijken op de bank (net gestart met Homeland). Ik mis m’n appartementje echt niet én helemaal niet als ik straks ook nog een mooie tuin heb. 13 x waarom ik dol ben op ons huis

♡ Ik houd van mijn brede woonkamer, lekker veel ruimte!

♡ De mooie houtenvloer vind ik echt prachtig. Wij hebben een white wash erover heen laten brengen, aangezien wij de huidige donkere tint niet heel erg mooi vinden. Gelukkig kan je een heleboel met een houten vloer en wat vind ik onze vloer sfeervol

♡ Ik vind het super lekker om een open keuken te hebben. Fijn dat het zo’n geheel is met de woonkamer, dat ervaar ik echt als een voordeel. Zo kan je nog lekker met elkaar kletsen, als de ander op de bank hangt.

♡ Er komt lekker veel licht naar binnen!

♡ De servieskast die ik altijd al wilde past eindelijk in dit huis <3

♡ Senna vindt het veel leuker in het huis en rent lekker heen en weer. De tuin is ze echt dol op en ondanks dat ze nooit buitenkomt, ‘bewaakt’ ze toch de tuin.

♡ Eindelijk (als de tuin is opgeknapt) kan ik lekker in mijn eigen tuin zonnen, zonder een galerij te delen met meer mensen.

♡ Doordat ons huis zo lekker breed is konden wij eindelijk een prachtige tafel bestellen van 2 meter. Ik zit graag ana de tafel te bloggen, lezen etc. en ik ben er heel erg blij mee.

♡ Ons appartement hebben wij niet heel veel moeite voor gedaan en daar was ik al blij mee, maar ik kan zooo genieten van het rondkijken in ons huis

♡ De ligging van het huis is heel erg centraal en dat vind ik erg prettig. Ik ben snel in Amsterdam, maar ook in m’n werk en bij de winkels

♡ Wij hebben hier meteen alles neergezet, opgehangen naar onze smaak. In het appartement hadden wij amper wat opgehangen, aangezien wij toen al wisten dat wij daar niet jaren blijven wonen

♡ Het bad daar ben ik echt dol op en Lush is ook heel erg blij dat ik verhuisd ben, want ik bestel nu regelmatig badproducten haha

♡ Heerlijk om een lekkere zolder te hebben waar je al je spullen kwijt kan. Eindelijk genoeg opbergruimte!

Wonen jullie al uit huis? Wat zijn fijne dingen aan jullie huis of aan je kamer als je nog thuis woont?