BACK IN TIME TAG | FAVO ARTIKELEN

Door lieve Sophie van de leuke blog MintsandMango’s werd ik getagd om de Back in Time – tag over te nemen en ik had de tag al meerdere malen voorbij zien komen en wat is die leuk! Ik nam hem natuurlijk graag over! Zijn jullie benieuwd wie mijn blogvoorbeelden zijn, waarom ik begon met bloggen en wat mijn vorige layouts waren? Ik neem jullie mee terug in de tijd!

WAT WAS DE ALLEREERSTE BLOG DIE JE OOIT SCHREEF?
Ik heb hiervoor een tijdje op Divaofgeneva geblogd, maar dat was allemaal niet heel erg serieus. Ik besloot om het serieuzer aan te pakken op WordPress, met een mooiere layout en wat een verademing dat ik was overgestapt naar WordPress. Mijn eerste artikel was een welkomsartikel, maar die tel ik even niet meer. De Catrice Lip Glow was daarna het artikel wat ik had gepubliceerd en de foto’s vind ik niet echt mooi (en wat was ik jong daar haha), maar het is wel leuk om te zien dat je een groei met het bloggen heb doorgemaakt.

WAAROM BEGON JE MET BLOGGEN?
Ik ben begonnen met bloggen, omdat ik al een lange tijd diverse blogs volgde. Ik verveelde mij en ik was heel erg veel op het internet / MSN te vinden, waardoor ik blogs had ontdekt. Mascha, Serena, Cynthia, Vera en Shirley volg ik echt al van het prille begin. Ik kan niet heel erg goed stilzitten en ik moet altijd iets omhanden hebben. Ik schrijf graag, maar mijn Nederlandse schrijftaal was niet optimaal en ik heb heel veel geleerd door maar gewoon te schrijven en van je fouten te leren. Nog steeds maak ik regelmatig d- en t fouten, maar ik merk dat het al heel veel is verbeterd ten opzichte van het begin. Ik vind het heerlijk om na mijn werk nog lekker wat te kunnen doen en meestal is het ook een soort ontspanning. Ik word iedere dag nog steeds gelukkig als ik wakker word en mijn artikel en of de comments lees!

WELKE LAYOUTS HEB JE GEHAD?

blogger-kelly-ooms-belessa-493×385

Ik ben begonnen met een standaard WordPress layout. Ik ben niet handig met photoshop, HTML codes, daar kan ik echt helemaal niks mee én ik heb er ook echt het geduld niet voor. Ik ben heel erg slecht met dingen achter de schermen om voor mijn site en als er iets niet werkt zoals het zou moeten slaat de blinde paniek al toe. Ik kan het gewoon echt niet haha. De derde layout heb ik laten maken door Angelina, ik kon zelf daar geen afbeelding meer van vinden, maar deze vond ik op wiewathaar waar ik ooit een interview mee heb gedaan over m’n haar! De turquoise letters heb ik heel erg lang gehad en ik vind hem nog tof! Deze layout staat inmiddels ook alweer een hele lange tijd online. Wat vinden jullie, is het tijd voor een nieuwe layout?

WAT WAS HET ALLEREERSTE PERSPAKKETJE WAT JE MOCHT ONTVANGEN?
Het eerste pakketje wat ik ooit kreeg waren deze nagellakjes van Trind. Ik blogde in het begin heel veel over nagellak, maar in de loop van de jaren werden mijn interesses breder en de interesse in nagellak minder. Ik draag nog steeds graag nagellak, maar er zijn nog zoveel andere dingen waar ik gelukkig van word!

WAT IS JE FAVORIETE ARTIKEL VAN EIGEN HAND?
Dat is een lastige vraag! Ik vind heel veel dingen heel erg leuk om te schrijven en als ik het niet leuk vind dan publiceer ik het ook niet. Favoriete artikelen om te schrijven zijn reviews, maar ook persoonlijke artikelen en ik merk dat het persoonlijke mij ook steeds meer aanspreekt. Ik schrijf nog steeds graag over (nieuwe) make-up producten, of een geweldige lipstick waar ik heel erg vrolijk van word, looks vind ik heel erg leuk om te maken, maar de nieuwe Diary van de week in elkaar zetten vind ik ook altijd een feestje.

WELKE BLOGGER IS JE GROTE VOORBEELD?
Dit vind ik echt een hele leuk vraag! Ik heb niet echt één blogger als voorbeeld, maar er zijn een aantal bloggers die ik bewonder. Vera haar persoonlijkheid vind ik heel erg leuk en spreekt mij heel erg aan. Bovendien lijkt ze mij echt een hele lieve vriendin en ik vind haar gewoon echt een leuk mens. Suzanne haar eigenheid en haar eigen manier voor fashion vind ik heel erg mooi om te lezen. De manier van combineren met diverse items kan ze als de beste en haar combinaties zijn ook nog verrassend ook! De vrolijkheid en positiviteit van Dagmar vind ik heel erg bijzonder en ik moet altijd glimlachen van het zien van haar site én van haar vrolijke lach én leuke artikelen! Tara en Larissa vind ik heel erg leuk omdat ik ook heel veel dingen draag en zou kunnen dragen wat zij doen en ik vind het ook hele leuke meiden.

WANNEER JE ALLES OVER ZOU MOGEN DOEN, WAT ZOU JE DAN ANDERS DOEN?
Ik zou niet alles over willen doen, want ik vind dat ik van een heleboel dingen geleerd heb. Foto’s maken vooral, want in het begin waren mijn foto’s al zeg ik het zelf dramatisch, net als mijn niet professionele layout en de stukken tekst die ik wel eens nalees spreken mij ook niet aan. Ik heb ook wel eens een advertorial aangenomen, waar ik achteraf niet helemaal achterstond, maar als ik het nooit heb ervaren dan kan ik er ook niet van leren. Ik zou het saai vinden om alles over te doen, om alles meteen in één keer goed te doen. Ik vind het leuk om te leren en ik leer nog steeds. Op het gebied van fotografie zou ik nog een heleboel willen leren, vooral omdat ik het zo leuk vind om te doen! Wel zou ik meteen om WordPress beginnen met bloggen als ik het over mag doen, want wat een gedoe met Blogger. WordPress werkt zoveel makkelijker!

Ik tag Suzanne, Lotte en Evelien om deze tag over te nemen als ze het leuk vinden om in te vullen! Wat een super leuke tag om in te vullen en ook om even mijn oude layouts zo op een rijtje te zien!