Bloemen in huis zijn toch ‘best leuk’

Toen ik een paar jonger was vond ik bloemen maar heel erg stom. Pure geldverspilling en ik heb regelmatig geroepen dat het zonde was van je geld om bloemen te kopen. Ze zijn toch na een paar dagen verlept en dood. Ik hoefde van niemand bloemen en tegen Tim had ik ook al eens gezegd dat hij voor mijn geen bloemen voor mij hoefde te kopen. Ik vind het grappig dat toen ik uit huis ging het ook nog heel even heb geroepen dat ik bloemen geen toevoeging vind voor m’n huis, ze veel te snel dood gaan en het zonde is van je geld. Mijn mening veranderde heel erg snel, want ik kreeg toch al snel een bosje bloemen als cadeau voor m’n nieuwe huis.

De bloemen vond ik heel erg gezellig staan, maar er was nog een heel groot pluspunt aan de bloemen die ik had gekregen. Ik maakte wat foto’s wat van producten en de bloemen stonden op de achtergrond. Ik vond dat echt een heel erg leuk effect geven dat ik helemaal los ging met het maken van productfoto’s met bloemen erbij. Al snel kregen bloemen een belangrijke betekenis en koop ik in het voorjaar/zomer bijna iedere week een bosje bloemen. Nu in de herfst / winter had ik al weer even geen bloemen meer gekocht (wel een heleboel leuke planten). Ik vond bloemen echt heel erg gezellig staan en daarbij kwam dat ze mooi op de foto konden worden gezet met producten. In mijn blogcarrière hebben de bloemen regelmatig alle hoeken van het huis gezien om zowel het product als de bloemen perfect op de foto’s te zetten.

Ik vind het zo grappig dat je mening soms zo kan veranderen. Ik ging een nieuwe levensfase in en kwam opeens in aanraking met de mooie kanten van een bos bloemen. Ik kan er nu ook echt gelukkig van worden als ik naar m’n vaas met bloemen kijk. Het staat zo onwijs gezellig en ik ben blij dat ik de tulpen weer tegenkwam. Ik kocht meteen twee bosjes en deze staan nu gezellig op m’n tafel te pronken. Ze hebben ook hun werk alweer goed gedaan, want er moesten toevallig ook meteen foto’s worden gemaakt van m’n nieuwe MAC aanwinsten.