DE 10E VERJAARDAG VAN FLOWERBOMB

Vorige week woensdag was ik uitgenodigd om in de Bijenkorf Amsterdam de verjaardag van Flowerbomb te vieren van Victor & Rolf. Ik woon dicht in de buurt van Amsterdam, dus ik kon mooi uit mijn werk even heen. Het event was gewoon in de bijenkorf, die ook gewoon open was, dus ze hadden een mooi plekje gecreëerd op de beautyafdeling én het cadeautje wat wij na afgelopen kregen was geweldig! 

Onder het genot van een glaasje bubbels én te lekkere macarons keek ik mijn ogen uit op de prachtige locatie en naar de presentatie over Flowerbomb. Een kort maar krachtig event en daarna kon ik mooi nog even Amsterdam in duiken!

Flowerbomb is de eerste parfum van Victor & Rolf en die is tot op de dag vandaag nog steeds een succes. Flowerbomb is ontstaan door een modeshow waarin de modellen in het zwart gekleed werden en de andere modellen in het roze en met heel veel rozen. Deze vrouwelijke geur is een ware explosie van bloemen, een echte Flowerbomb! Ingrediënten als fresia, bergamot, groene noten, patchouli, jasmijn, oranjebloesem, roos en orchidee maken deze geur onweerstaanbaar en magisch. Je krijgt echt het gevoel alsof je in een bloemenzee terecht bent gekomen, zonder dat de explosie aan geuren kriebelen aan je neus.

Het enige wat mij tegenhoudt om Flowerbomb vaak te kopen is de prijs, want hij is echt niet goedkoop. Ik heb 1 keer een flesje Flowerbomb gekocht en daarna niet meer, ondanks dat ik de geur heerlijk vond. Dus ik ben dolgelukkig met m’n miniaturen.