Deze steden wil ik in de toekomst nog bezoeken

Deze steden wil ik in de toekomst nog bezoeken

Ik vind het heel erg leuk om op stedentrips te gaan en ik probeer ieder jaar wel een stedentrip mee te pakken. Vorig jaar ontdekte wij bijvoorbeeld het prachtige Valencia. Het was heerlijk om daar lekker vier dagen rond te lopen, lekker eten, te genieten van het mooie weer en van de schoonheid van de stad. Ik ben niet iemand die graag verre reizen maakt, omdat ik nogal snel misselijk word als ik te lang moet reizen. Stedentrips zijn ideaal en ik vind het heel erg leuk om diverse steden te ontdekken en daar verliefd op te worden. Niet alleen buitenlandse steden vind ik leuk om te ontdekken, maar ook Nederlandse steden. Maastricht vond ik bijvoorbeeld ook echt prachtig met haar mooie bruggen en leuke stad. Er staan nog heel wat steden op mijn verlanglijstje en ik hoop dit jaar Rome er vanaf af te kunnen strepen. Deze steden wil ik in de toekomst nog bezoeken en ik hoop dat ik alle steden die op m’n lijstje staan een keer mag bezoeken.

Rome

Ik vind Italië een heel erg mooi land en helaas ben ik er nog maar 1 keer geweest. Ik heb toen wel de mooiste stad ooit gezien en dat was Venetië en wij zijn een paar dagen in Rimini geweest. Rome lijkt mij echt prachtig met het mooie Colosseum, de mooise Spaanse trappen en prachtige pleinen. Ik ben dol op de Italiaanse keuken en ik weet zeker dat ik mij vier dagen makkelijk kan vermaken in het mooie Rome.

Kopenhagen

Kopenhagen met de mooie gekleurde huisjes en prachtige haven. De mooie pleinen en het geweldige winkelgebied en de prachtige stranden in de stad zelf. Kopenhagen lijkt mij prachtig om te bezoeken en ik

Krakow

Krakow met zijn mooie kathedralen, kerken en grote pleinen staat ook hoog op mijn lijstje. Krakow lijkt mij zowel een mooie bijzonder stad en echt een stad die je eens gezien moet hebben. Ik zou graag naar Krakow willen gaan in combinatie met het indrukwekkende Warschau.

(weer eens) naar Londen

Londen is een hele lange tijd geleden en daar zou ik graag weer eens heen willen. Ik weet er niet heel veel meer van af en ik zou Tim daar graag eens mee naar toe willen nemen. Voor zijn werk moet hij wel eens naar een buitenwijk van Londen, maar hij heeft de Towerbridge of het Buckingham Palace nog nooit gezien. Londen is zo lekker dichtbij om heen te gaan en ik wil daar graag weer eens een paar nachtjes heen.

Lissabon

Lissabon lijkt mij echt heel erg mooi, met zijn prachtige kleine straatjes en schattige trams. Ik vind het trouwens heel erg leuk om te zien hoe het openbaar vervoer in een ander land eruit ziet. Ik hoef er zelf niet al te lang in te zitten, want dan word ik alleen maar heel erg misselijk, maar wel leuk om te zien hoe een land het anders regelt dan in Nederland.

Berlijn

Berlijn lijkt mij zo’n indrukwekkende stad met zijn heftige geschiedenis en de overblijfselen van de tweede wereldoorlog. De Berlijnse muur maar ook het Holocaust Monument lijken mij enorm heftig om te zien. Daarnaast lijkt Berlijn mij ondanks alle indrukken die je daar op gaat doen ook gewoon een bijzondere stad om eens te zien.