Ditjes en datjes #13

Ik hoor vaak dat Senna heel erg fotogeniek is, maar ze gaat 9 van de 10 keer alleen maar dwars doen als wij met haar een foto willen maken. Niet kijken naar de camera en zo snel mogelijk uit je armen willen springen. Gelukkig zijn er ook heel veel momenten dat het wel lukt. Ik probeerde eens een ‘familiefoto’ te maken met Senna, maar Sen zelf kijkt niet heel erg leuk..

♠ De fluffy sokken van Primark zijn de allerlekkerste, zachtste sokken voor m’n voeten. Ze zitten echt heerlijk!

♠ Rode lipstick vind ik de laatste tijd heel erg fijn om te dragen. Deze die ik hier draag komt over een tijdje uit en deze is van Rimmel, maar MAC Diva draag ik ook graag

♠ Sportkleding vind ik echt heerlijk om te kopen, maar ik heb voorlopig wel genoeg sportkleding. Ik vind al die gekleurde leggings echt heel erg leuk!

♠ M’n favoriete liedje van deze week! Years & Years – Eyes Shut! Years & Years? Ik had er nog nooit van gehoord, tot ik een paar andere liedjes van hun hoorde. Allemaal bekende liedjes! Ik heb gewoon nooit gewoon nooit geweten dat het van deze band is!

♠ Ik ben dol op sneakers en ik heb weer een prachtig exemplaar gespot namelijk de Nike Air Force 1 Hi Suede, vind ze echt heel erg tof! Ik heb alleen heel erg veel schoenen..

♠ In de Action vind ik echt alles heel erg goedkoop. Ik kan gewoon niet met twee dingen thuiskomen en ik gooi m’n mandje dan ook zeker voor de helft vol. Ze hebben daar echt zoveel! Ik was op zoek naar van die viltjes voor onder de stoelen en ja hoor, ook Action had deze!

♠ Ik vind het trouwens heel erg gezellig dat Suz door is gegaan met vloggen na Versus A.

♠ De ene dag ben ik helemaal ingepakt met een extra legging onder m’n broek omdat het -1 is en de volgende dag loop ik zwetend met m’n muts op mijn hoofd omdat het 10 graden is.

♠ Ik heb geen idee meer wie The Voice wordt, maar vanavond wordt het helemaal duidelijk. Maan, Brace & Jenny vind ik tof. Dave helemaal 10 x niks! Brace vond ik vroeger helemaal geweldig, dus ik heb wel een beetje een zwak voor hem.

♠ Ik ben dol op opruimvideo’s, deze van Lotte vond ik heerlijk om naar te kijken.