FAVORIETEN IN FOTO’S (APRIL)

De favorieten van de maand april hadden jullie nog tegoed. Vaak komen de favorieten van de maand voorbij in videovorm, maar ik denk dat ik de komende tijd toch de favorietenartikelen in fotovorm online ga plaatsen.  Diverse mooie favorieten van de maand, zoals deze prachtige lipsticks van MAC (Please Me & Faux), SnowFairy die ik nog lekkerder vind in de lente dan in de winter én het luchtje van Katy Perry. Vinden jullie het fijner de favorieten in foto’s?


MAC Faux
MAC Faux ik raak er niet over uitgepraat en ik draag hem ontzettend veel. De kleur is echt fantastisch mooi, past bij vele outfits en ik ben er gewoon erg gelukkig mee. Een uitgebreide review is al online gekomen en mocht je deze gemist hebben, dan is die hier te zien. Faux is een hele mooie nudeachtige kleur en bij mij is die wel iets lichter dan vele reviews laten zien. Deze kleur lijkt écht bij iedereen anders en ik hoor er heel veel positiefs over. De kleur blijft ook echt heel erg goed zitten en ik vind hem mooi staan bij mijn haar- en huidskleur.

MAC Please Me
Is een andere topper van MAC, die ik tegelijk kocht met Faux. Twee totaal andere tinten al zeg ik het zelf. Please Me is mat en wat koeler en vind ik niet bij iedere outfit staan zoals Faux. Bij mooie lichte outfits staat Please Me geweldig en ik vind het erg mooi dat die zo mat is.

Catrice Eyebrow set

Dit is het eyebrowsetje wat ik al twee keer opnieuw heb gekocht, zo fijn vind ik die. Ik heb er nog steeds geen review overgeschreven, dat zal ik volgende keer doen als ik een nieuwe koop. Ik maak liever foto’s van een nieuw setje, dan deze die al een jaar oud is! De kleur vind ik heel erg mooi assig en ik vind het natuurlijk staan om mijn wenkbrauwen hiermee te doen. Laatst werden mijn wenkbrauwen gedaan op een event met de Anastacia Dipbrow in blonde. Dat effect vond ik ook erg mooi en mocht ik weer eens bij Douglas komen, ga ik die ook zelf eens proberen. Voor nu laat ik het even bij dit setje en daar ben ik al erg tevreden over.

MAX Factor Clump Defy

Nog zo’n favoriet product waar gewoon geen review van te vinden is op mijn site. Daar ga ik volgende keer als ik een nieuwe koop ook een review van schrijven, want dit is de beste mascara ever al zeg ik het zelf. De mascara’s van MAX Factor vind ik het beste en daar kan geen andere mascara tegenop. Met dit borsteltje kom ik perfect bij de aanzet van mijn wimpers en krijg ik het meeste volume door en is lekker goed zwart.

Andrélon Colour & Shine Shampoo & Conditioner

Deze producten zijn echt góddelijk! De geur, de verpakking, de werking van de producten. Echt álles vind ik fijn! Mijn haren werden al meegewassen tijdens mijn ervaring bij de Blow Dry Salon van Andrélon, maar ik probeerde producten ook zelf uit. Mijn review van de gehele Deluxe lijn van Andrélon staat al een tijdje online, maar deze producten gebruik ik op dit moment het liefste. Tussendoor gebruik ik graag een masker. Ik was eerst mijn haar met de shampoo, gebruik dan het masker uit de Repair & Shine lijn van de Andrélon Deluxe lijn en laat dit voor zo’n vijf minuten intrekken in de punten. Daarna spoel ik het masker heel lichtjes uit en breng meteen de conditioner aan weer uit de Colour & Shine lijn. Je kan de producten van de verschillende lijnen naast en door elkaar heen gebruiken. Je hoeft niet perse de hele lijn te gebruiken, dat vind ik wel heel erg prettig.
Extraordinairy Gezichtscrème van L’Oréal
De Extraoridnairy Gezichtscrème van L’oréal gebruik ik de laatste tijd iedere dag! Ik vind de crème echt heel erg lekker, maar ik moest wel wennen aan de geur. In mijn review kwam dat ook erg naar voren, maar de geur is inmiddels wat meer naar de achtergrond verdwenen en de werking vind ik top. Ik wisselde soms nog even met mijn standaard dagcrème van TBS, maar de laatste tijd gebruik ik alleen maar deze als de gezichtscrème.

Katy Perry Royal Revolution
Dit heerlijke luchtje van Katy Perry heb ik al een tijdje in huis, maar door mijn luxeprobleem van heel veel parfum hebben, was ik deze een beetje vergeten. Ik had deze geur weer in de badkamer gezet en sinds die tijd gebruik ik Royal Revolution iedere dag! De geur is zo hemels, zo lekker warm en bijzonder. Vaak vragen mensen wat voor luchtje ik op heb, als ik deze net heb opgespoten.
Philosphy Purity Made Simple
Purity Made Simple van Philosophy is de reiniger die ik iedere dag gebruik onder de douche. Ik gebruik deze reiniger iedere ochtend, om mijn gezicht nog even extra te reinigen en om fris de dag te beginnen. Dit is inmiddels alweer mijn derde flesje en ik vind hem echt heerlijk! De geur is ook mwah, maar de werking van de cleanser vind ik heerlijk! Lekker makkelijk ook om onder de douche te gebruiken. Ik masseer het een beetje in op mijn gezicht en spoel het vervolgens af met wat water! (uitgebreide review meerdere producten van Philosophy)

Snowfairy van LUSH
Ahhh Snowfairy! Ik koop deze altijd tijdens de kerstdagen bij Lush en deze komt nog uit de sale. Ik raak SnowFairy in de winter nooit aan maar wanneer de zon begint te schijnen pak ik hem erbij. Tim vindt deze geur ook heel erg lekker, maar dat maakt wel dat SF best wel hard gaat op het moment. De volgende sale sla ik meer in!

Dit was dan de eerste editie van Favorieten in foto’s (april)! Vinden jullie dit fijner dan in videovorm? Ik ben erg benieuwd of jullie nog mooie nieuwe producten hebben ontdekt voor deze lente? Wat zijn jouw favoriete producten van de laatste tijd?