Fijne kerstdagen allemaal!

Ik heb al teruggeblikt op het jaar 2015 met dit artikel, maar ook met de best bekeken artikelen van 2015 en nu heb ik lekker vakantie! Ik ga lekker genieten van heel wat dagen vrij, van lekker eten, samen zijn met lieve mensen, heel veel leuke dingen doen en ook verheug ik mij stiekem heel erg op uitslapen! Ik ga lekker gourmetten, uitgebreid chinees eten en nog een keer van de plaat eten deze dagen en ik krijg nu al honger als ik er aan denk! Tussendoor hoop ik samen met Tim lekker een nieuwe serie te kunnen kijken en Senna plat knuffelen. Sen zal het wel heel erg leuk vinden dat wij zoveel thuis zijn, want zowel Tim als ik hebben ruim een week kerstvakantie!

Ik wil jullie allemaal hele fijne kerstdagen toewensen vol lekker eten, misschien wel met cadeautjes, maar vooral met heel veel warmte, gezelligheid en liefde!

Mochten jullie tussendoor even tijd hebben of zin hebben om artikelen te lezen die staat gewoon morgen en overmorgen voor jullie klaar om 5 uur. De Cinedays gaan natuurlijk ook gewoon door en de video’s komen online op 14.00 uur.

 

Twijfelt u of u een inboedelverzekering wel of niet moet afsluiten? Lees dan meer op de website.