In 3 jaar blogtijd heb ik..

Ik ben vorige maand helemaal mijn blogverjaardag vergeten. Ik was namelijk toen nog in het lekkere Zakynthos en inmiddels zijn wij alweer bijna in de maand november. Gelukkig is het nooit te laten om terug te blikken op mooie momenten. In drie jaar tijd heb ik van alles mee mogen maken door mijn blog, ben ik op geweldige events geweest en heb ik hele lieve mensen ontmoet en ontmoet ik nog steeds nieuwe mensen. Ik heb heel veel dingen mogen mee maken en ik zou het voor geen goud willen missen. Bloggen is een lifestyle en ik ben trots op mijn eigen plekje.

♠ verschillende keren van lay-out gewisseld. Vaak wissel ik van lay-out na een jaar omdat ik er dan op uitgekeken ben. Voorlopig wissel ik helemaal niets, want deze lay-out vind ik heel erg fijn.

♠ de pakketjesman wel eens willen omhelzen omdat hij iedere keer zoveel mooie dingen bezorgd en zoveel moeite voor mij doet.

♠ heel wat mailtjes gekregen over telefoonhoesjes, linkjes, of ik gratis producten wil weggegeven en verzoekjes voor interviewvragen voor school

♠ ruim een jaar geleden alweer een contract getekend bij Hot Pink Media, mijn mediabureau en dat vind ik stiekem erg tof met m’n kleine blogje.

♠ heel wat mooie, lieve en inspirerende mensen mogen ontmoeten

♠ heel wat meer geld uitgegeven omdat ik allemaal leuke webwinkels leerde kennen. #oeps

♠ nog beter leren plannen

♠ heel veel mooie events mogen bezoeken en iedere keer voelt het weer alsof ik beroemd ben. Je wordt helemaal in de watten gelegd, het eten is er heerlijk (jup ben dol op eten) en ik vind het iedere keer weer een feestje

♠ wel eens staan springen in de kamer op een mailtje, soms kan ik mijn ogen echt niet geloven!

♠ al meer dan anderhalf jaar een diary online geplaatst. Ik vind het heel bijzonder omdat zo nu en dan eens even terug te kijken, om te kijken wat ik allemaal heb gedaan.

♠ mijzelf wat meer leren kennen en weet ik beter wat ik wel of niet leuk vind

♠ een mooi dagboek van drie jaar tijd inclusief prachtige foto’s online staan

♠ heel veel mooie reacties gekregen <3 ♠ inmiddels meer dan 2150 artikelen gepubliceerd en daar ben ik heel trots op Bedankt voor het volgen van mijn blog! Of je nog maar net mijn blog volgt, of je bent een volger van het eerste uur. Ik word blij van iedere bezoeker! Op naar de 4,5 of zelfs 10 jaar Belessa! Ik vind het heel erg leuk om te zien dat mijn blog met mij meegroeit!