Lentekriebels

Het is nog maar februari en ik schreef laatst nog hoe blij ik was toen het gesneeuwd had. Dat is maar een paar weken geleden en voor mijn gevoel zaten wij toen echt nog midden in de winter. De laatste dagen is het zo lekker zonnig dat ik zin heb om lekker mijn broek op te rollen, sneakers aan en met blote enkels rond te lopen. Ik vind dat echt super lekker als het weer wat warmer wordt dat je weer lekker je broek kan oprollen. Het is nog maar februari dus ik denk dat wij nog wel wat koude dagen krijgen, maar ik heb zo genoten van het zonnetje. Je kon makkelijk met je dikke jas aan op een terrasje zitten met een lekkere muntthee en vervolgens genieten van het zonnetje. De eerste warmere zonnestralen daar word ik zo gelukkig van.

Bijna ieder seizoen heeft zijn charmes wel, maar het enige seizoen waar ik niks mee heb is de herfst. Sneeuw vind ik magisch en word ik heel erg vrolijk van. Zon daar maak je mij sowieso gelukkig mee, dus de lente en zomer vind ik heerlijk. Regen en wind dat is wat ik verschrikkelijk vind en regen + wind = herfst.

Het is nog maar februari en het is de laatste dagen zo ontzettend zacht geweest en dat is echt genieten. Ik heb niet meteen de lente in m’n bol hoor, maar ik geniet gewoon even heerlijk van de eerste zonnestralen. Ik hoop dat onze tuin eind maart / begin april af is zodat ik het begin van de lente voor het eerst kan mee maken mijn eigen tuintje. Niet alleen ik werd heel erg gelukkig van de zon, maar Senna was er ook helemaal happy mee en heeft de zonnestralen door het huis gevolgd. Hmm ik zou wel een dagje met Sen willen ruilen, om ook lekker de hele dag achter ‘t raam in de zon te liggen. Ik hoor trouwens ook sinds het zo zacht is buiten als ik in de ochtend vroeg wakker wordt, al de vrolijke vogeltjes die lopen te fluiten. Als de vogels weer gaan fluiten wordt het weer mooier en zachter weer en ik vind het een heerlijk geluid.