OOTD – Het rode vest

Ik ben een echte koukleum en ik draag dan heel erg graag laagjes. Ik heb het liever iets te warm zodat ik wat kan uitrekken dan dat ik het continu koud heb. Ik vind vesten daarom ideaal en doordat ik heel vaak zwarte jeans draag vind ik het wel leuk als het vest lekker opvalt. Ik vond daarom deze rode echt heel erg leuk en ondanks dat het niet een heel erg dik vest is, kan ik hem door de zachte winter wel lekker lang dragen. Ik combineerde het rode vest met mijn leren jasje, zodat het vest niet verdwijnt onder een dikke winterjas.

Het rode vest is zo lekker zacht, lang en makkelijk te combineren. Ik vind hem vooral heel erg leuk met zwarte items, maar ook met iets extra zoals dit hoedje!

Ik draag het rode vest en voor de rest een jasje van Only, broek van Pull and Bear, hoedje van H&M, schoenen van Fashionpills