Pinterest | Tuin Inspiratie

Ik heb het al een paar keer laten vallen, maar onze tuin wordt binnenkort gedaan en wij hebben al heel wat inspiratie opgedaan wat wij met onze tuin willen. De tegels zijn uitgezocht en het worden diverse tinten grijs / gemêleerd grijs in een wildverband. Dus verschillende grote tegels in een verband, wat dan vervolgens steeds weer terugkomt. Ik vind een wildverband heel erg speels ogen en ik kan niet wachten tot m’n tuin gedaan wordt. Wij genieten heel erg van ons huis, maar dit jaar willen wij ook van onze tuin genieten. Ik kijk regelmatig op Pinterest voor inspiratie en het leek mij wel leuk omdat met jullie te delen en vervolgens te laten zien wat wij er allemaal mee hebben gedaan.

Wat willen wij?
Grijze tegels in een wildverband (wordt gelegd)
Mooie bakken waar wij planten en bloemen in kunnen doen en het liefst van steigerhout (zelf proberen te maken
Een mooie (steigerhouten) loungeset
Een mooie salontafel of van steigerhout of diverse pallets op elkaar en dan wit schilderen
Voor de rest willen wij nog dingen aanschaffen als een zonnescherm, parasol, verlichting en alle andere dingen erbij komen kijken. Ik vind het al zo fijn als straks overal tegels liggen en wij niet meer dat gedoe hebben met dat stukje gras wat in de weg zit. Ik ben heel erg blij dat wij de tegels in ieder geval laten doen en de rest vind ik zelf wel leuk om mee aan de slag te gaan.

De afbeeldingen komen van Pinterest. Vinden jullie het leuk om een update van de tuin te zien met voor en na foto’s?