Snapchat verslaving

Ja i’m guilty! Ik vind Snapchat zo ontzettend leuk dat ik de laatste tijd heel erg actief ben op Snap. Het overtreft nog niet m’n favoriete app Instagram, maar ik begin Snapchat steeds leuker en leuker te vinden! In het begin had ik het wel gedownload toen ik er heel veel mensen over hoorde, maar snapte ik er maar niks van. Twee keer een foto had ik geüpload en toen had ik maar bedacht dat ik het niet zo leuk vond. Wat er ook bij kwam dat m’n vorige telefoon echt aan het overlijden was en het heel heel heel hard tijd werd voor een nieuwe. Ik kon buitenshuis sowieso niet snapchatten omdat ik geen wifi had dan op dat moment (en er was ook geen instelling voor). Nu is snapchatten zoveel leuker met m’n nieuwe telefoon en kan ik ook lekker buitenshuis snappen!

Vooral buitenshuis vind ik het heel erg leuk om te laten zien wat ik nou aan het doen ben, maar ook als ik bijvoorbeeld in de keuken lekkere dingen aan het maken ben. Ik probeer regelmatig even een outfit te laten zien in een week en Senna moet het ook vaak voortduren om even een foto van te maken voor op Snap!

Ik vind snapchat zo leuk dat er een heuze Snapchat verslaving aan het ontwikkelingen is. Meerdere keren per dag denk ik ‘oh dat is heel erg leuk voor snapchat’. Ik denk er steeds vaker aan op even een snap te maken en het is zelfs zo erg dat ik nu tijdens m’n ontbijt ook de dag begin met het kijken of er nog nieuwe snaps zijn van mensen. Er is gelukkig altijd wel iets te zien! Snapchat is toegevoegd aan het rijtje wat ik in de ochtend meteen open: M’n blog, het nieuws, Instagram en nu dus ook Snapchat!

Je mag mij natuurlijk altijd toevoegen (belessanl is overal m’n naam) dat vind ik heel erg leuk! Ben jij al snapchat verslaafd?