Vlog #16 Met Rimmel in de Engelse metro

Ik ging weer eens naar een event van Rimmel. Het event werd gehouden in de Hallen in Amsterdam en daar was ik nog nooit geweest. Ik heb echt m’n ogen uitgekeken toen ik naar het event liep en het is dat ik geen tijd had om de Hallen even goed te bekijken. Ik moet maar eens een keer terug om wat lekkers te gaan eten bij de foodhallen. Rimmel vind ik een heel leuk make-up merk en ik ben wel eens eerder naar een event van Rimmel geweest. De hal waar het Rimmel event plaatsvond was ontzettend leuk ingericht met mooie (nieuwe) producten. Er komen een heleboel nieuwe leuke producten aan, maar daar later meer over aangezien de producten pas in maart/april uitkomen. Je ziet wel even snel wat nieuwe producten voorbijkomen in m’n vlog. Met Rimmel in de Engelse metro, want het event was helemaal ingericht in ‘the underground’ stijl. Super tof en helemaal passend bij Rimmel Londen.